No SSO cookie

Ardei umpluti cu varza

Postat de

(5/ 3)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      Ardei/gogosari,
      varza,
      boabe de piper,
      seminte de mustar,
      zahar,
      sare grunjoasa neiodata,
      foi de dafin,
      otet.
    • Mod de preparare

      Am umplut ardei si gogosari cu varza tocata (un borcan de 8 l) si am pus si 4 borcane cu ardei si gogosari feliati. Zeama e aproape identica la ambele variante, doar ca in zeama ardeilor umpluti cu varza nu am adugat si zahar. Ardeii/gogosarii feliati:

      Deci-la 1 l de apa, am pus 1 lingura sare si 1 lingura zahar, o minuta de seminte de mustar si citeva boabe de piper, otet dupa gust(cit de acru va place) si cite 1 foaie de dafin de borcan. Am pus toate aceste ingrediente intr-o oala, si am amestecat din cind in cind, pina a tras zeama un clocot..

      Am turnat peste ardei, asa fierbinte!

      Se inchid bine borcanele, si se acopera. Se lasa nemiscate pina se racesc complet. Reteta propusa de Maya.

    • Mod de servire

      Ardeii umpluti cu varza sunt niste muraturi delicioase pentru iarna.

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.1665 :: 19.67MB