No SSO cookie

Ardei umpluti cu varza

Postat de

(5/ 3)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      Ardei/gogosari,
      varza,
      boabe de piper,
      seminte de mustar,
      zahar,
      sare grunjoasa neiodata,
      foi de dafin,
      otet.
    • Mod de preparare

      Am umplut ardei si gogosari cu varza tocata (un borcan de 8 l) si am pus si 4 borcane cu ardei si gogosari feliati. Zeama e aproape identica la ambele variante, doar ca in zeama ardeilor umpluti cu varza nu am adugat si zahar. Ardeii/gogosarii feliati:

      Deci-la 1 l de apa, am pus 1 lingura sare si 1 lingura zahar, o minuta de seminte de mustar si citeva boabe de piper, otet dupa gust(cit de acru va place) si cite 1 foaie de dafin de borcan. Am pus toate aceste ingrediente intr-o oala, si am amestecat din cind in cind, pina a tras zeama un clocot..

      Am turnat peste ardei, asa fierbinte!

      Se inchid bine borcanele, si se acopera. Se lasa nemiscate pina se racesc complet. Reteta propusa de Maya.

    • Mod de servire

      Ardeii umpluti cu varza sunt niste muraturi delicioase pentru iarna.

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.1450 :: 19.68MB