No SSO cookie

Gogosari cu conopida in otet

Postat de

(5/ 1)
Gogosari cu conopida in otet

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    3 kg gogosari, 1 conopida, 1 l otet 9 grade, 2 litri apa, 3 linguri sare grunjoasa, 250 g zahar,piper boabe, boabe mustar, foi dafin, hrean
  • Mod de preparare

    Se spala gogosarii, se taie jumatati si se curata. Se desface conopida si se curata hreanul. Intr-o oala se pune la fiert apa cu otetul si sarea, se adauga boabele de piper si foile de dafin. Cand incepe a fiarba, se oparesc gogosarii cateva minute pana isi schimba culoarea. Se scot cu o paleta si se introduc in borcane impreuna cu bucati de conopida. Deasupra se pun in crucis 2 bucati de hrean.Se adauga cateva boabe de mustar, apoi se pune lichidul din oala. Se capseaza borcanele si se lasa in bucatarie pana a doua zi, apoi se pun in camara.

  • Mod de servire

    Gogosarii cu conopida in otet sunt foarte buni la o mancare cu carne.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2237 :: 19.66MB