No SSO cookie

Ciuperci murate

Postat de

(5/ 175)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      2 kg ciuperci,
      1 l otet,
      1/2 l apa,
      sare-dupa gust,
      piper boabe-dupa gust,
      foi de dafin-dupa gust,
      1/2 kg zahar
    • Mod de preparare

      Se curata ciupercile bine, se spala si se pun la fiert cc 30 min la foc mic.Intre timp se pun la fiert si otetul cu apa, zaharul si restul ingredientelor. Dupa ce au dat in clocot se ia de pe foc, se asaza ciupercile in borcane si sa adauga otetul. Se capseaza borcanele bine si...cam asta e tot.
    • Mod de servire

      Se servesc ca garnitura la friptura.
      Alte retete recomandate:
     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.1188 :: 18.72MB