No SSO cookie

Pepene murat

Postat de

(5/ 1)
Pepene murat

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    felii de pepene roz apa 1 lingura de sare grunjoasa la un litru de apa 2 linguri de otet la un litru de apa tulpini de marar proaspat
  • Mod de preparare

    Pepenele murat este delicios. Atunci cand faceti acest sortiment de muraturi e indicat sa folositi pepeni cat mai mici.Se taie pepenele in bucati si se aseaza in borcan.
    Se amesteca apa cu sarea si otetul, pana s-a topit sarea.
    Se aseaza si tulpinile de marar in borcan si se toarna apa cu sare si otet.
    Se acopera cu o farfurie si se tine la soare 4-5 zile.
    Se poate consuma sau se poate pune la frigider in containere de plastic sau in borcane. Eu asa imi tin si castravetii peste iarna, primavara ii am tot crocanti.

  • Mod de servire

    Pepenele murat se serveste la felurile de mancare cu carne.
    Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1238 :: 19.67MB