No SSO cookie

Drob de curcan cu usturoi verde

Postat de

(5/ 3)
Drob de curcan cu usturoi verde

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    500g ficat de curcan 500g pipote de curcan 3-4 oua intregi 2 legaturi mai ceapa verde 2 legaturi mari usturoi verde 2 legaturi patrunjel sare piper
  • Mod de preparare

    Drobul de curcan este o alternativa delicioasa si mai usoara la reteta traditionala de drob de miel. Pentru aceasta reteta de drob aveti nevoie de ficat de curcan si pipote de curcan. De altfel aceeasi combinatie o puteti folosi si pentru a face drob din  carne de pui.

    Intai de toate ficatul si pipotele trebuie spalate temeinic, dupa care se  pun la fiert. Atentie insa sa le puneti in vase separate, pentru ca timpul de coacere este diferit la cele doua. Dupa ce s-au facut, se pun la racit.O data racite se pun in robotul de bucatarie impreuna cu verdeturile. Apoise adauga ouale, sarea si piperul  proaspat macinat. Se framanta bine, iar apoi compozitia pentru drobul de curcan se asaza intr-o tava captusita cu hartie de copt si unsa cu ulei. Daca nu aveti prapure pentru a acoperi drobul de curcan puteti face un aluat sintr-un ou si faina.

    Se coace la foc mediu aproximativ 40 de minute.

  • Mod de servire

    Se serveste cald sau rece, cu salata si eventual cu un sos de iaurt.
    Sursa acestei retete este blogul Anita's Kitchen Flavors.
    Alte retete de drob recomandate:

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1271 :: 19.67MB