No SSO cookie

Bors de miel cu leustean si ceapa verde

Postat de

(5/ 2)
Bors de miel cu leustean si ceapa verde

Complexitate Medie

  • Ingrediente

    ¾ kg cap de miel si spata, 4 legaturi de ceapa verde, 1 legatura patrunjel, 1/2 legatura leustean, 1 lingura orez, sare, 1/2 litru bors, 1 galbenus
  • Mod de preparare

    Se pune la fiert cu 1 ½ l apa cu sare, capul intreg cu restul de carne taiata bucatele, mai intii bine spalate. Se ia spuma care se formeaza deasupra, se adauga ceapa verde taiata si orezul curatit. Cind carnea este aproape fiarta, se adauga borsul fiert separat. Se lasa sa mai dea 2-3 clocote impreuna. Se adauga patrunjelul si leusteanul tocat. Se acopera si se da deoparte. Dupa gust, se poate drege borsul cu galbenus de ou.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1608 :: 19.68MB