No SSO cookie

Pateuri cu branza sarata

Postat de

(5/ 158)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    1 pachet foietaj 2 oua 100 g branza sarata
  • Mod de preparare

    Daca astepti musafiri si vrei sa pui pe masa aperitive delicioase, pregateste pateuri cu branza sarata. Daca folosesti aluat de foietaj congelat, le poti prepara repede. Se decongeleaza foietajul, se intinde o foaie, se unge cu oul batut apoi se rade branza pe razatoarea mica deasupra foii intinse. Se taie foaia fasii apoi dreptunghiuri de aproximativ 5 cm. Se indoaie dreptunghiurile mici si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se ung pateurile deasupra cu oul batut. Se coc la inceput la foc puternic, apoi dupa ce s-au umflat, se coc la foc mic aproximativ 15 min.
  • Mod de servire

    Se servesc ca si aperitiv.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

  • anknic

    Puiul pe sticla l-as incerca si nu as regreta!

    2011-01-13 la 20:28
Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1682 :: 19.66MB