Se cerne faina.Se adauga sarea,uleiul,drojdia frecata cu zahar si le. Se framanta aluatul pana devine elastic.Se lasa la odihnit 10 minute. Se intinde
Se cerne faina.Se adauga sarea,uleiul,drojdia frecata cu zahar si le.
Se framanta aluatul pana devine elastic.Se lasa la odihnit 10 minute.
Se intinde o foaie ,se decupeaza sfere de ce dimensiune doriti.
Marginile sferelor se indoaie ca la coltunasi.
Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.
Tartele se ung cu cate o lgt de zacusca,se presara casul/cascavalul ras ,se adauga sunculita taiata cubulete, rondelele de dovlecel ca o floricica si cate o rosie cherry in mijloc.
Se coc in cuptorul preincalzit/175 grade C cca 20 minute.
Pofta buna!
Reteta Tarte aperitive cu dovlecei a fost propusa de raducristina pe forum culinar.ro
Alte retete de tarte gasiti aici:
Tarta cu legume
Tarta de post cu ciuperci
Tarta cu dovlecei si branza de capra
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu ciresePentru ca suntem in postul Craciunului si sunt forte multe zile cu dezlegare la peste, va prezint o reteta delicioasa...
Macrou cu sos de rosii la cuptorUn desert simplu dar de efect.
Banuti de ciocolata cu ricotta si capsuniReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii