Reteta favorita a bunicii mele in zilele de post.
1. Curatam si spalam ciupercile, apoi le taiem fasii si le lasam la scurs. 2. Intr-o tigaie incingem uleiul si calim ceapa peste care adaugam ciupercile si le calim si pe ele 5 minute. 3. La final punem si usturoiul, condimentam cu sare si piper si lasam la foc pana incep sa se rumeneasca usor. 4. Separat facem o mamaliguta din malai grisat care o presam cu ajutorul a 2 boluri pentru a lua forma lor. 5. Ciupercile se toarna in bolul de mamaliguta, se presara patrunjel tocat si se servesc calde.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de brad”Quiche, in bucataria franceza, este o specialitate care are la baza un aluat crocant si crema de oua cu smantana sau...
Tartă cu praz, pui, ciuperci, măsline verzi umplute cu anșoaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii