No SSO cookie

Ciuperci in pesmet

Postat de

(5/ 2)
Ciuperci in pesmet

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    500 g ciuperci champignon
    2 oua
    patrunjel
    cateva linguri de faina
    cateva linguri de pesmet
    sare si piper
  • Mod de preparare

    Ciupercile minunate se spala bine, se usuca ,se dau cu sare si piper. Ouale le batem si le amestecam cu putina sare si patrunjel tocat marunt. Incingem ulei intr-o tigaie si incepem sa prajim ciupercutele in felul urmator: ciuperca o tavalim prin faina, apoi prin ou batut cu patrunjel si la sfarsit o dam prin pesmet. O punem in ulei incins si o calim pe ambele parti. Asa procedam cu toate. Se scot pe un servetele de hartie ca sa absoarba uleiul in exces .

  • Mod de servire

    Ciupercile in pesmet se servesc ca si aperitive sau garnitura.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Alte reţete din subcategoriile

Mai multe subcategorii

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1667 :: 19.66MB