No SSO cookie

Prajitura cu malai si ananas de post

Postat de

(5/ 1)
Prajitura cu malai si ananas de post

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    - 12 linguri făină de grâu
    - 9 linguri făină de porumb
    - 1/2 cană margarină topită (sau ulei de floarea soarelui)
    - 500 g iaurt de post
    - 1 praf de copt
    - o cană de zahăr
    - un compot de ananas
    - o mana de stafide hidratate
    - puțină sare
  • Mod de preparare

    Zaharul il amestecam cu margarina topita si batem pana se omogenizeaza totul.
    Separat amestecăm fainile (cea de grau cu cea de porumb), cu sarea si cu praful de copt.
    Incorporam totul apoi adaugam iaurtul de post si omogenizam foarte, foarte bine. Puteti folosi si lapte de cocos in locul iaurtului, prajitura noastra de post va capata o aroma exotica. Adaugati si stafidele hidratate si omogenizati.
    Tapetam o tava cu hartie de copt sau o ungem cu ulei si tapetăm cu faina, si turnam continutul.
    Tava pentru cantitatea asta este de cam 30 pe 40 cm. Scurgem rondelele de ananas din compot, si le asezam frumos deasupra, dupa care dam prajitura la cuptor pana devine aurie.

  • Mod de servire

    Prajitura de post cu malai si ananas se serveste felii dupa ce s-a racit.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Alte reţete din subcategoriile

Mai multe subcategorii

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1420 :: 19.68MB