No SSO cookie

Cannelloni cu legume – de post

Postat de

(5/ 2)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      8 tuburi cannelloni, 100 g ciuperci, 100 g broccoli, 200 g legume congelate (morcov, mazare, porumb, ardei gras), 100 g cascaval de post, sare, piper, 2-3 linguri ulei, 1 lingura pesmet.
    • Mod de preparare

      Cannelloni
      Se pune un vas cu 1 l de apa si un praf de sare la fiert. Cand da in clocot se adauga pastele cannelloni si se fierb 2-3 minute. Se scot cu grija, sa nu se rupa, se trec prin apa rece, apoi se aseaza pe un platou.
      Umplutura:
      Se incinge uleiul si se adauga legumele congelate si ciupercile taiate feliute. Se lasa la calit pana cand se inmoaie. Se adauga broccoli desfacut in buchetele mici si oparit inainte 1-2 minute in apa cu sare. Se sareaza si pipereaza dupa gust.
      Asamblarea:
      Se umple fiecare tub de cannelloni cu amestecul de legume si se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet.

       

      Deasupra se rade cascavalul. Se da tava la cuptor, pentru 5-10 minute, sa se gratineze. Se servesc imediat.

    • Mod de servire

      Ca sa fie o mancare de post delicioasa presara putin pesmet deasupra cannelloni-urilor inainte sa le dai la cuptor in loc de cascaval.

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Alte reţete din subcategoriile

    Mai multe subcategorii

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.3019 :: 19.67MB