No SSO cookie

Salata de ridiche neagra cu branza de capra

Postat de

(5/ 2)
Salata de ridiche neagra cu branza de capra

Complexitate Redusă

Alte articole recomandate

  • Ingrediente

    1 ceapa mica
    2 mere
    2 ridichi negre
    ulei de masline
    sare si piper
    marar, patrunjel verde
    2 linguri de iaurt
    100g branza de capra
  • Mod de preparare

    Ceapa se curata si se razuie fin, se scurge de zeama. Se pune intr-un bol, se adauga branza de capra, uleiul de masline si cele 2 linguri de iaurt. Se mixeaza bine, se ptriveste dupa gust de sare si piper.

    Mararul si patrunjelul se toaca marunt, se adauga la amestecul de branza si se amesteca bine pentru omogenizare.

    Marul si ridichea neagra se spala bine se taie rondele. Ridichea se "stropeste" cu sare de mare si se lasa putin sa iasa apa din ea. Feliile de mere se freaca cu o jumatate de lamaie ca sa nu se oxideze.

    Salata se aranjeaza astfel: o felie de ridiche neagra, se stropeste cu putin ulei de masline, se aseaza cu lingura putin amestec de branza, apoi se aseaza o felie de mar, iar crema de branza si se repeta operatiunea.

    Deasupra ramane crema de branza decorata cu marar proaspat.

  • Mod de servire

    Salata de ridiche neagra cu branza de capra se serveste imediat, este foarte potrivita si pentru petreceri.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2380 :: 19.67MB