No SSO cookie

Salata franceza

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    Pentru 5 portii:
    cascaval - 100 g
    mazare conserva - 250 g
    morcovi - 350 g
    smantana - 100 g
    gogonele murate - 100 g
    porumb conserva - 100 g
    oua - 1 bucata
    sare si piper
  • Mod de preparare

    Salata franceza este un aperitiv cu legume si cascaval sanatos si delicios. Cascavalul se curata de coaja; o treime din cantitate se taie cuburi mici, iar restul se rade. Mazarea se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Morcovii se curata, se spala, se fierb, se racesc si se taie cuburi mici. Oul se fierbe si se taie cuburi. Gogonelele se spala si se taie cuburi mici. Porumbul se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mazarea se amesteca cu cuburile de cascaval, morcovii, gogonelele, porumbul, smantana, sarea si piperul. Se decoreaza cu felii de ou si deasupra se presara cascavas ras.

    Salata franceza se serveste rece.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2059 :: 19.66MB