No SSO cookie

Bait pentru carne de iepure

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    2 l de apa, 200 ml otet, o lingura de zahar, o lingura de sare, 2 foi de dafin,  5-6boabe de piper, 5-6 boabe de enibahar
  • Mod de preparare

    Pentru baitul pentru carnea de iepure veti avea nevoie de apa, otet, zahar, sare, foi de dafin, piper si ehnibahar. Se fierb toate ingredientele, apoi se dau la rece. Carnea se tine in bait 24 de ore.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1653 :: 19.66MB