No SSO cookie

Sos demi-glace

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    Pentru 500 g:
    sos brun - 425 g
    esenta de oase (glace) - 25 ml
    unt 25g
    vin alb 50 ml
    piper dupa gust
  • Mod de preparare

    Pentru sos demi-glace se amesteca sosul brun cu esenta de oase, vinul, piperul, untul si se fierb 2-3 minute.

    Sosul demi-glace se serveste fierbinte, la preparate precum escalop, medalion, etc.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1834 :: 19.67MB