Toate legumele se taie in bucati mari. Se prajeste ceapa, apoi se adauga cateii de usturoi. Cind totul s-a aurit, se adauga ardeii grasi si dovleceii.
Toate legumele se taie in bucati mari. Se prajeste ceapa, apoi se adauga cateii de usturoi. Cind totul s-a aurit, se adauga ardeii grasi si dovleceii. Dupa ce ultimele doua componente se inmoaie, se adauga si pulpa de rosii si se fierbe la foc mic pina cind amestecul scade. Inainte de a stinge focul, se adauga frunzele, sarea si piperul (dupa gust). Se lasa putin sa se raceasca, apoi se mixeaza lejer, fara sa se toace complet legumele. Sosul se poate pastra si la congelator.
Se poate servi si cu alte preparate
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradNu inventăm apa caldă! E doar o rețetă bună pentru un picnic reușit, pentru pus la pachet sau chiar pentru un fel...
Snitel parizian din piept de puiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii