Pentru bors de afumatura se taie cartofii cuburele, ceapa marunt si costita afumata in bucatele mai mici, se adauga zarzavatul pentru ciorba si se pun la fiert.
Pentru bors de afumatura se taie cartofii cuburele, ceapa marunt si costita afumata in bucatele mai mici, se adauga zarzavatul pentru ciorba si se pun la fiert. Dupa ce a fiert cartoful se adauga fideaua, sare dupa gust si sarea de lamaie si se mai lasa un clocot apoi se adauga smantana si la sfarsit patrunjelul tocat marunt.
Borsul de afumatura se serveste fierbinte cu mamaliguta sau paine.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineReteta aceasta ma bantuie de ceva vreme, rulada cu capsuni am mai facut, dar Swiss Roll este pur si simplu cea mai buna. O...
Desert Swiss Roll-Rulada cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii