Se curata pestele, se spala, se pune intr-un castron si se presara cu sare.Se pune apa intr-o oala si se lasa pe foc, pana incepe sa fiarba. Se spal
Se curata pestele, se spala, se pune intr-un castron si se presara cu sare.Se pune apa intr-o oala si se lasa pe foc, pana incepe sa fiarba. Se spala, se curata legumele se taie cubulete mici si apoi se pun la fiert: ceapa, morcovii, ardeiul gras, patrunjelul, telina. Cand acestea incep sa se inmoaie se pune orezul, spalat si apoi cartofii si se continua fierberea. Cand orezul a fiert, se adauga rosiile, curatate de coaja, taiate marunt, si borsul (fiert si spumat in prealabil). Se lasa sa fiarba cateva clocote, dupa care se pune pestele, sare dupa gust, si se fierbe 10 minute. La sfarsit se pune leusteanul si patrunjelul taiat marunt.
Se serveste fie rece, fie cald.
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verde"Bunatati pentru Craciun" M-am inspirat de la Mitnita
Desert cozonac BabkaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii