Bors de perisoare de pui este o reteta delicioasa si foarte simpla.Pentru aceasta reteta va trebuie o jumatate de piept de pui, legume si un sfert de litru de bors.
Bors de perisoare de pui este o reteta delicioasa si foarte simpla.
Legumele se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la calit intr-o lingura de ulei (in afara de pastai).
Se amesteca bine si dupa 2-3 minute se adauga apa cat sa le acopere si se lasa la fiert.
Intre timp, pieptul se spala, se toaca marunt , se amesteca cu 3 linguri faina, sare, piper, grisul, marar si patrunjel tocat.
Aceasta operatiune dureaza cam 20 minute cu tot cu tocat pieptul, timp in care legumele fierb, si puteti adauga fasolea pastai taiata mai marunt, plus sare si putin piper dupa gust, si completati cu apa. Dupa 10 minute incepeti sa formati perisoarele, le dati prin faina si le puneti in oala. Mai trebuie sa fiarba cam 10 minute, adaugati borsul, pasta de tomate, mai lasati 5 minute pe foc si stingeti. La sfarsit puneti patrunjel tocat fie in oala, fie in farfurie.
Sper sa va placa!
Borsul de perisoare de pui se serveste cu patrunjel tocat si ardei iute, dupa gust.
Cutitul bucatarului Twin Pollux Zwilling de la Kitchen Shop mi-ar fi fost de folos la aceasta reteta de bors.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaLimoncello de casa ce poate fi consumat atat ca aperitiv cat si digestiv
Reteta Limoncello - lichior de lamaiPentru ca suntem in postul Craciunului si sunt forte multe zile cu dezlegare la peste, va prezint o reteta delicioasa...
Macrou cu sos de rosii la cuptorO prăjitură simplă dar foarte gustoasă. Iniţial am zis că fac doar un pandişpan pufos cu vişine, mai ales că am...
Pandispan cu fructe si crema fina de branzaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii