Se curata si se spala bine capul de miel, apoi se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Se indeparteaza spuma, se lasa sa clocoteasca vreo cinci m
Se curata si se spala bine capul de miel, apoi se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Se indeparteaza spuma, se lasa sa clocoteasca vreo cinci minute, dupa care se adauga orezul, ales, spalat si lasat la scurs. Se amesteca din cand in cand, sa nu se lipeasca. Dupa ce s-a fiert, se toarna borsul, fiert separat si strecurat printr-un tifon dublu, se adauga ceapa taiata in rondele si frunzele, in bucatele de doi-trei centimetri lungime, se mai lasa sa clocoteasca vreo cinci minute, dupa care se
presara leusteanul, patrunjelul, tocate marunt.
Alte retete ciorba recomandate
Supa de rosii
Ciorba radauteana
Ciorba legume
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradO prajitura care mie imi place foarte mult! Reteta o am din caietul de prajituri al bunicii mele!:X
Prajitura cu branza dulce si bezeaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii