No SSO cookie

Bors din cap de miel

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Medie

  • Ingrediente

    Un cap de miel, 1 l bors, 2 oua, o jumatate de cana de orez, 2 legaturi de ceapa verde, o legatura de leustean, o legatura de patrunjel, sare, piper .
  • Mod de preparare

    Se curata si se spala bine capul de miel, apoi se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Se indeparteaza spuma, se lasa sa clocoteasca vreo cinci minute, dupa care se adauga orezul, ales, spalat si lasat la scurs. Se amesteca din cand in cand, sa nu se lipeasca. Dupa ce s-a fiert, se toarna borsul, fiert separat si strecurat printr-un tifon dublu, se adauga ceapa taiata in rondele si frunzele, in bucatele de doi-trei centimetri lungime, se mai lasa sa clocoteasca vreo cinci minute, dupa care se presara leusteanul, patrunjelul, tocate marunt.
  • Mod de servire

    Alte retete ciorba recomandate

    Supa de rosii
    Ciorba radauteana
    Ciorba legume
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1966 :: 19.61MB