No SSO cookie

Bors rusesc cu carne de vita

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    Pentru 5 portii:
    rosii proaspete/conservate - 250 g/125 g
    carne de vita - 400 g
    smantana/iaurt - 100 g/200 g
    morcovi - 100 g
    ceapa - 100 g
    varza dulce - 200 g
    sfecla rosie - 200 g
    cartofi - 250 g
    telina radacina - 50 g
    ardei gras - 50 g
    leustean verde - 1 legatura
    patrunjel verde - 1 legatura
    ulei - 50 ml
    bors - 750 ml
    2 cuburi MAGGI de vita
    sare dupa gust
  • Mod de preparare

    Pentru borsul rusesc cu carne de vita carnea de vita se spala, se curata de pielite si se portioneaza. Morcovii, telina, sfecla rosie, varza, ardeii grasi si ceapa se curata, se spala si se taie fasii. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi. Rosiile proaspete se curata, se spala si se taie felii. Sfecla rosie se fierbe in 250 ml bors, pentru a-si mentine culoarea. Borsul se fierbe si se strecoara. Patrunjelul si leusteanul se spala si se taie marunt. Carnea se fierbe in cca 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Morcovii, telina, ceapa, varza si ardeii grasi se inabusa in ulei cu 50 ml apa. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga legumele inabusite, cartofii si cuburile MAGGI. Se adauga rosii, sfecla, bors si se continua fierberea cca 5-7 minute. Spre sfarsitul fierberii se adauga leustean, 1 legatura patrunjel si sare.

    Borsul rusesc cu carne de vita se serveste fierbinte, cu restul de patrunjel presarat deasupra.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2328 :: 19.67MB