No SSO cookie

Ciorba de varza cu costita afumata

Postat de

(5/ 2)
Ciorba de varza cu costita afumata

Complexitate Medie

  • Ingrediente

    1 varza medie (aprox. 300 g),
    500 g costita afumata,
    1 ceapa,
    2 morcovi,
    1 ardei gras rosu,
    1 ardei gras verde,
    o bucata mica telina,
    3 linguri suc de rosii,
    sare, cimbru,
    patrunjel verde,
    3 l apa,
    500 ml zeama de varza sau bors,
    2-3 linguri ulei.
  • Mod de preparare

    Se inabusa ceapa in ulei si apa in proportii egale. Se adauga morcovul, telina si ardeiul gras, toate tocate in cuburi mici si costita afumata taiata in bucati potrivite.
    Se calesc impreuna 1 minut, amestecand continuu, apoi se toarna apa fierbinte, cat sa acopere totul.
    Supa se lasa sa fiarba la foc mic, pana cand legumele si carnea sunt fierte pe jumatate.
    Se adauga acum, varza taiata fideluta, sucul de rosii, sare si piper dupa gust. Se mai fierbe inca 15-20 minute, apoi se adauga borsul sau zeama de varza (fierte mai intai separat).
    Dupa inca doua – trei clocote, se opreste focul. Se presara deasupra, patrunjel verde tocat marunt si putin cimbru uscat.

  • Mod de servire

    Se serveste cu smantana si ardei iute.


    Cele doua functii care ma atrag cel mai tare la aparatul de gatit Philips Multicooker sunt:
    -Tehnologia cu incalzire 3D. Caldura actioneaza uniform si nu e nevoie sa amesteci in mancare.
    - Cele 12 programe diferite de gatire care pot indeplini toate poftele familiei.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2180 :: 19.67MB