No SSO cookie

Ciorba de loboda rosie

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    3 legaturi de loboda, 2 oua, o ceapa, 400 g smantana, 1 morcov, patrunjel, 500 ml bors, 4-5 linguri de orez, 75 ml ulei sau unt, marar, tarhon, leustean
  • Mod de preparare

    Ciorba de loboda rosie este o ciorba de legume delicioasa si sanatoasa. Se caleste putin ceapa tocata marunt si morcovul ras pe razatoare. Stingem cu 2 l de apa fierbinte sau supa de oase, adaugam orezul spalat si lasam la fiert timp de 30 de minute. Tocam loboda marunt si o adaugam peste orez si zarzavat, lasam doua minute si adaugam 500 ml de bors de putina fiert cu sare si leustean. Dam deoparte si dregem cu doua galbenusuri batute cu 400 gr. de smantana, dam gust cu sare si piper, o lingura de Secretul Gustului si la urma adaugam verdeata tocata marunt. Borsul de putina se poate inlocui cu o lingura de Bors Magic din comert.

  • Mod de servire

    Ciorba de loboda rosie se serveste calda cu smantana.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.3114 :: 19.67MB