No SSO cookie

Ciorba de pui a la grec

Postat de

(5/ 4)
Ciorba de pui a la grec

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    1 piept de pui, 1 ceapa, 2 morcovi, 1 ardei rosu, 1 jumatate de telina, marar, patrunjel, 1 jumatate lamaie, 250 gr smantana, 2 galbenusuri, 3 linguri orez, 2 lingurite delikat, 2-3 lingurite delikat bors
  • Mod de preparare

    Pieptul de pui se pune la fiert cu 2 linguri de delikat. Separat, se curata legumele, se maruntesc si se calesc apoi in 2 linguri ulei. Se adauga apoi peste puiul din vas si se lasa mai departe la fiert. Se bat galbenusurile cu smantana, si se toarna totul in ciorba.

    Se mai lasa ciorba sa dea in 1-2 clocote, apoi se adauga delikat bors si se presara verdeata.

  • Mod de servire

    Ciorba de pui a la grec se serveste calda.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2044 :: 19.67MB