No SSO cookie

Ciorba de rosii cu fidea

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    1 ceapa,
    1-2 ardei,
    2 morcovi,
    1 l suc de rosii,
    sare,
    piper,
    2 linguri ulei,
    zeama de lamaie,
    100 gr fidea,
    1 legatura patrunjel,
    1 legatura leustean
  • Mod de preparare

    Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete. Se pune apoi la fiert in apa cu sare si ulei. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert inabusit. Se adauga sucul de rosii si se mai lasa la fiert 10-15 minute, iar in ultimele 5 minute se adauga fideaua. Se stinge fcul, se adauga verdeata si zeama de lamaie.
  • Mod de servire

    Se serveste calda.

    Alte retete:

    Ciuperci umplute Mancare de mazare Supa de galuste
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1565 :: 19.6MB