No SSO cookie

Ciorba de sfecla rosie

Postat de

(5/ 2)
Ciorba de sfecla rosie

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    500 gr sfecla rosie
    1,5 l supa de oase,
    1 ceapa, 1,5 l apa,
    1 telina, sare
    jumatate de lamaie,
    1 legatura leustean,
    125 gr smantana,
  • Mod de preparare

    Ciorba de sfecla rosie se prepara asa: Jumatate din cantitatea de sfecla se taie felii subtiri. Se pune la fiert impreuna cu ceapa si telina tocate marunt in apa si jumatate din cantitatea de supa de oase. Se adauga leusteanul, apoi restul de supa, zeama de lamaie si zeama de la restul de sfecla rasa si stoarsa. Se ia de pe foc si se strecoara compozitia.

  • Mod de servire

    Se serveste rece si optional cu smantana.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2227 :: 19.66MB