No SSO cookie

Ciorba radauteana cu piept de pui

Postat de

(5/ 3)
Ciorba radauteana cu piept de pui

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    500 gr piept de pui,sare, piper,2 morcovi,1-2 cepe,1 ardei,1 telina,1 pastarnac,1-2 lingurite ulei,1 capatana usturoi,200 ml smantana,2 galbenusuri,3-4 linguri otet,1 legatura patrunjel
  • Mod de preparare

    Ciorba radauteana este delicioasa. Pentru a prepara ciorba radauteana pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare. Se curata legumele, si se adauga peste pieptul de pui. Intr-un bol, se separa albusurile de galbenusuri, iar acestea din urma se amesteca cu putina sare si piper. Se adauga smantana, otetul si usturoiul pisat. Crema obtinuta se lasa la racit. Legumele impreuna cu carnea se scot din oala si se pun la scurs intr-o sita. Se taie carnea fasii si se introduce in supa. Crema de smantana se incorporeaza in supa si se amesteca incet, sa nu se formeze cocoloase.

  • Mod de servire

    Ciorba radauteana se serveste ornata cu patrunjel verde.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

  • cynacyna

    eu am gatit dupa reteta aceasta si a iesit super!!multumesc!eu am pus si 2 linguri de otet..

    2012-06-01 la 19:12
Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2608 :: 19.67MB