Se taie zarzavaturile rondele si cubulete,prazul marunt si varza se curata de foile de deasupra. Patrunjelul se scoate sa se decongeleze. Se pun la ca
Se taie zarzavaturile rondele si cubulete,prazul marunt si varza se curata de foile de deasupra.
Patrunjelul se scoate sa se decongeleze.
Se pun la calit zarzavaturile.
Cand sau inmuiat putin se pune prazul. Zarzavaturile si prazul se amesteca putin si se pune varza.
Apoi se toarna apa si se pune orezul, cand sa fiert orezul se pune sare si piper.
Se amesteca galbenusul si smantana apoi se adauga zeama de la ciorba pt a se tempera.
Se stinge focul si se toarna amestecul de smantana.
Se pune patrunjelul,se lasa 10 min cu capacul pe oala apoi se serveste.
Se poate pune si putin suc de lamaie sau otet, dupa preferinta.
Pofta buna!
Reteta Ciorba de varza de bruxelles a fost propusa de Misha. pe forum culinar.ro
Alte retete de ciorbe gasiti aici:
Ciorba greceasca de pui,
Ciorba radauteana,
Ciorba ardeleneasca
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloO reteta rapida, un aluat fraged si multa savoare.
Tarta sarata cu rosii si masline1. Cele doua aluaturi se lucreaza separat. Pentru fiecare in parte, untul rece se bate spuma cu zaharul pudra si esenta de...
Biscuiti marmorati
Comentarii