Supa crema de ciuperci este o reteta sanatoasa si eleganta, o supa cremoasa cu aroma intensa de ciuperci perfecta pentru o masa delicioasa.
Pentru supa de ciuperci curatam ciupercile, ceapa si telina. Dintre ele ciupercile se taie in patru iar restul marunt. Calim in putin unt ceapa si telina in oala de supa. Se adauga ciupercile, se pune 600 ml de apa, condimente si se lasa sa fiarba 15 min sau pana cand ciupercile sunt facute. Strecori, pastrand zeama alaturi. Adaugi smantana batuta cu ou si pasezi in blender. Adaugi din zeama in care au fiert legumele pana ai consistenta dorita a supei, apoi mai lasi 2 minute pe foc, amestecand continuu. Servesti fierbinte, cu crutoane de paine pentru supa. Pofta buna
Servim supa crema de ciuperci calda.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradImi place sa pregatesc pancakes fie pentru micul-dejun, fie cand am pofta de ceva dulce si rapid. Le servesc cu mare placere...
Desert pancakes cu branza de vaci, fructe uscate si miereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii