No SSO cookie

Aspic

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    1 kg carne: picioare de vitel, picioare de vaca, cap de porc, 500 gr maruntaie de pui sau gaina, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, cimbru, foi de dafin, 1-2 catei de usturoi,2-3 foi de gelatina
  • Mod de preparare

    Aceasta reteta este foarte delicioasa. Pentru a pregati aspic avem nevoie de carne, zarzavat si condimente. Carnea si maruntaiele de pui se fierb cu ceapa, morcovul si patrunjelul. Se adauga cimbrul, o foaie de dafin si 1-2 catei de usturoi. Se lasa la fiert, pe foc mic, pana ce supa devine cleioasa. Cand este gata, se degreseaza, se strecoara si se lasa sa se limpezeasca. La nevoie se adauga 2-3 foi de gelatina.
  • Mod de servire

    Se serveste rece.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2043 :: 19.67MB