No SSO cookie

Bors cu carne de pui

Postat de

(5/ 85)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      500g carne de pui
      2 morcovi
      1 fir patrunjel
      1 bucata telina
      2-3 cartofi
      2 rosii
      1 ceapa
      1 ardei gras
      frunze de patrunjel,
      frunze de leustean
      250 ml bors de putina
      200g taitei
      2,5 l apa
      1 lingurita sare
    • Mod de preparare

      Se spala bine carnea si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand incepe sa clocoteasca se curata de spuma. Cand carnea este aproape fiarta, se curata legumele, se spala si se taie cubulete mici. Se adauga pe rand ceapa taiata marunt, ardeiul gras, morcovii, patrunjelul si telina si rosiile Cand legumele sunt aproape fierte se adauga cartofii, borsul (fiert si spumat in prealabil) si apoi taiteii. Se sareaza dupa gust si se lasa sa fiarba cateva clocote. La sfarsit se pune verdeata tocata marunt.
    • Mod de servire

      Se serveste fierbinte, dupa dorinta cu ardei iute.
      Alte retete recomandate:
     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.2743 :: 19.66MB