No SSO cookie

Supa de gaina cu taitei

Postat de

(0/ 0)
Supa de gaina cu taitei

Complexitate Medie

  • Ingrediente

    1 gaina, 1 ceapa mare, 1 radacina telina mijlocie, 2 radacini patrunjel, 2 morcovi mari, 2 cartofi, sare, piper, frunze de patrunjel verde pentru servit, 300g taitei de casa.
  • Mod de preparare

    Se spala gaina in apa rece. Se pune gaina intr-o oala mare, se acopera cu 4-5 litri de apa si se pune la fiert la foc mic. Se spumeaza cu o lingura cu gauri mari pana nu se mai face spuma deasupra.
    Se curata ceapa si se spala zarzavaturile, apoi le taiem bucati mari. Le adaugam in supa si lasam in continuare la fiert la foc mic. Se adauga sare si piper dupa gust. Lasati la fiert inca 2-3 ore. Dupa ce a fiert carnea, strecuram supa si punem iar la fiert. Adaugam taiteii de casa si mai fierbem inca 6-7 minute.

  • Mod de servire

    Supa de gaina cu taitei se serveste calda cu patrunjel verde deasupra.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

  • calugarita

    nu am mai auzit sa se puna cartofi in supa de taitei..si nu e nevoie sa fiarba legumele 2-3 ore ca nu mai au chiar nici o vitamina.

    2011-11-03 la 15:00
Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2259 :: 19.67MB