Supa de oaie este una din retetele de supa de carne pe care le puteti gasi pe culinar.ro. Pentru aceasta supa aveti nevoie de carne de oaie, morcovi, patrunjel, ceapa, cartofi si pastarnac.
Supa de oaie este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta de supa se spala carnea, se pune la fiert, apoi se indeparteaza spuma. Dupa ce carnea a fiert pe jumatate, se adauga zarzavaturile curatate si taiate in patru. Se lasa la fiert la foc mic. Dupa ce au fiert, se strecoara supa in alt vas si se taie zarzavatul si carnea cubulete. Cartofii pentru supa se taie tot cubulete si se adauga in supa. Se adauga din nou zarzavaturile, carnea si o lingurita de crema de ardei dulce sau iute. Se ia de pe foc dupa ce au fiert cartofii.
Supa de oaie se serveste supa calda cu ardei iute murat.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsAm avut cateva fructe care se stricau si era pacat sa le las sa se strice de tot sau sa le arunc, asa ca am facut o tarta...
Tarta cu fructe de toamnaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii