1. Spalam bucatile de coada,le stergem cu servet de hirtie si le punem in ulei la prajit pe ambele parti. Cind sint prajite, presaram ling
1. Spalam bucatile de coada,le stergem cu servet de hirtie si le punem in ulei la prajit pe ambele parti.
Cind sint prajite, presaram lingurita de faina, amestecam si lasam 1 minut la prajit.
2. Adaugam legumele curatate,spalate si tocate. Le lasam putin la prajit.
3. Adaugam apa fierbinte si legatura de patrunjel tinerel cu tot cu radacina
(spalam foarte bine)Condimentam cu sare si piper.
Se poate pune piper boabe.
4. Lasam sa fiarba timp de o ora la foc potrivit/domol ,chiar o ora jumatate-cu capac.
Turnam bulionul,amestecam,si mai lasam inca ora la fiert,cu capac,la foc domol
(carnea trebuie sa se desprinda de pe coada).
5. Cind e fiarta,curatam carnea de pe os,si o adaugam inapoi in supa.
Degustam,daca e nevoie condimentam si mai lasam un clocot scurt de 1-2 minute.
6. Se poate cu un mot de smintina,daca doriti.
Reteta propusa de MAYA.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii