No SSO cookie

Supa crema de sparanghel

Postat de

(5/ 2)
Supa crema de sparanghel

Complexitate Redusă

Alte articole recomandate

  • Ingrediente

    700g sparanghel verde
    1 ceapa mare tocata
    3 linguri unt
    600ml supa de pui
    100g smantana
    zeama de lamaie dupa gust
    sare si piper
  • Mod de preparare

    Supa crema de sparanghel este o supa crema delicioasa pentru cei aventurosi.

    Taiati sparanghelul bucati de aprox 1 cm. Caliti ceapa in 2 linguri de unt la foc mediu, amestecand constant pana se inmoaie. Adaugati bucatile de sparanghel si asezonati cu sare si piper. Lasati amestecul la foc mediu pentru 5 minute, amestecand. Adaugati supa de pui, acoperiti oala si fierbeti 15 – 20 minute, pana se fragezeste bine sparanghelul.

    Dati supa la blender, pana se transforma in crema omogena. Adaugati smantana, mai puneti supa de pui daca e nevoie de o consistenta mai fluida. Asezonati cu sare si piper. Dati supa in clocot si adaugati o lingura de unt si zeama de lamaie.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1969 :: 19.67MB