No SSO cookie

Supa de ceapa frantuzeasca

Postat de

(5/ 1)
Supa de ceapa frantuzeasca

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    4 cepe,curatate si taiate felii 3 linguri ulei 1/2 litru supa de legume 1 lingura faina 100 gr cascaval ras 4 felii de paine alba sare,piper
  • Mod de preparare

    Supa de ceapa frantuzeasca este o supa de legume clasica, delicioasa si foarte sanatoasa. Se caleste ceapa in uleiul incins pana devine aurie. Adaugi faina si o prajesti putini,apoi adaugi supa de legume,sarea si piperul.
    Intre timp,rumenesti feliile de paine intr-un prajitor de paine sau la cuptor.Cand sunt rumenite pe ambele parti,le scoti si le presari cu cascaval,le dai la cuptor pentru cateva minute pana se topeste acesta.

  • Mod de servire

    Tai painea in forme dorite, le pui in boluri si torni supa fierbinte peste. Supa de ceapa frantuzeasca se serveste imediat.
    Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2496 :: 19.66MB