No SSO cookie

Supa de urzici cu cartofi

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    500gr. urzici proaspete; 3 cartofi; un mar; 3 morcovi; o ceapa; un catel de usturoi; 2 linguri ulei de masline; sare si piper
  • Mod de preparare

    Se taie ceapa marunt si se caleste putin in ulei de masline. Se taie marunt marul cu tot cu coaja in bucatele si se caramelizeaza in tigaie, cu ceapa; dupa care se adauga urzicile. Se tau cartofii, morcovii si usturoiul in cubulete mici si se adauga in tigaie. Se asezoneaza cu sare si piper, si se lasa la foc 5 minute totul acoperita cu capac. Se adauga jumatate de litru de apa si se lasa la fiert timp de 15 minute. Se mai adauga ica jumatate de litru de apa si se lasa pe foc inca 15 minute. Se mixeaza cu ajutorul unui robot de bucatarie, pana se obtine o supa-crema.
  • Mod de servire

    Se poate servi cu crutoane frecate cu usturoi si smantana grasa
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2466 :: 19.61MB