No SSO cookie

Taitei de casa cu ou

Postat de

(5/ 1)
  • Complexitate Medie

    • Ingrediente

      1 ou 100 gr faina varf de cutit de sare
    • Mod de preparare

      Taiteii de casa sunt mult mai gustosi decat cei din comert si se fac foarte simplu. La fiecare suta de grame de faina se pune un ou. Amestecati ingredientelepana se formeaza un aluatelastic.
      Aluatul se acopera si se lasa de-o parte o jumatate de ora sa se odihneasca. Blatul de lucru se imprastie niste faina si se intinde aluatul.


      Aluatul se ruleaza si se taie in fasii cat mai subtiri. Mie nu mi-au iesit chiar asa de subtiri cum am vazut la Laura Laurentiu (reteta ii apartine). Dar puteti folosi si un aparat pentru taietei. in asa fel vor iesi mai subtiri
      Se folosesc proaspeti sau se lasa la uscat.

    • Mod de servire

      Se consuma fierti in apa cu sare si cu un sos la alegere.
      Produsul recomandat de pe Kitchen Shop este facaletul Vitesse.

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    • mi_tinita

      am vazut si facuti de mana si foarte subtiri,tocmai la Laura Laurentiu,dar eu inca nu am dexteritatea.acum nu mai arata a serpi ci a rame:))

      2011-11-29 la 18:40
    • calugarita

      putin trebuie lasati sa se usuce ca altfel se lipesc.Aceasi reteta o am si eu, cu mana e greu sa iti iasa subtiri asa ca ai nevoie neaparat de o masina pentru taitei

      2011-11-29 la 13:36
    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.4133 :: 19.67MB