Se pune apa la fiert si se adauga concentratul de legume. Se adauga mazarea si se lasa la fiert 10-15 minute. Cand fierbe supa, se adauga si ceapa tai
Se pune apa la fiert si se adauga concentratul de legume.
Se adauga mazarea si se lasa la fiert 10-15 minute.
Cand fierbe supa, se adauga si ceapa taiata mai mare pentru aroma. Dupa ce su trecut minutele de fierbere, se scoate ceapa si restul compozitiei se pune in blender.
Daca mai are nevoie de sare se mai adauga. Se pregatesc castroanele de ciorba, se pun bucatele de mozzarella si peste se adauga supa crema din blender.
Se presara verdeata pe deasupra si se serveste calda.
Pofta buna!
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataInitial am vrut sa prepar niste pizzette pe foietaj, dar pentru ca mi-am achizitionat forme noi de silicon, pentru briose,...
Cosulete din foietaj, cu de toateIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii