Tort cu zmeura

Tort cu zmeura este o reteta de tort delicioasa. Pentru a pregati acest tort cu zmeura aveti nevoi de circa 500 g de zmeura congelata sau proaspata.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Tort cu zmeura

Ingrediente

  • O punga de piscoturi
  • 2 cutii cu frisca lichida=400 gr
  • 1 cutie de crema de brinza =500 gr
  • 2 pliculete de gelatina
  • 2 pliculete de intaritor pt. frisca-Sahnefest
  • zahar
  • o punga de zmeura congelate=750gr.

Mod de preparare

Tort cu zmeura este o reteta de tort delicioasa. Pentru a pregati acest tort cu zmeura crema de branza se pune intr-un castron mai mare si se freaca cu zahar. Se pune zahar dupa gust sa fie dulce. Separat se bate frisca cu cele 2 pliculetze de sahnefest. Usor se rastoarna frisca batuta si se amesteca cu crema indulcita. Intr-o tava cu pereti detasabili se aseaza piscoturile frumos, unul linga altul, si apoi cu sucul scurs de la zmeura se insiropeaza piscoturile. !!Atentie nu prea tare, ca sa nu se curga sucul. Intr-o olita se pregateste gelatina : cele 2 plicuri de gelatina cu 10 linguri de apa. Se lasa 10 minute la inmuiat, si apoi se incalzeste pana se dizolva. Se rastoarna crema in tava peste piscoturi si se aseaza pe deasupra zmeura. Se pune si pe deasupra inca un rand de piscoturi, pe post de blat. Se da la rece in frigider. Dupa ce se scoate din frigider se desface banda. Mai nou la acest gen de torturi se intoarce tava de tort invers.


Tortul cu zmeura se glazureaza cu ciocolata.Reteta Tortul meu cu zmeura a fost propusa de ANCUTA pe forum culinar.ro.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac oparit

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
2
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Supa crema de legume si ardei copt
3
Supe de legume

Supa crema de legume si ardei copt

Hranitor si dietetic!!!

Supa crema de legume si ardei copt
Prajitura cu piure de castane
4
Prajituri

Prajitura cu piure de castane

O prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!

Prajitura cu piure de castane
Ciorba de burta de vita
5
Supe de carne

Ciorba de burta de vita

Delicioasa in orice sezon!

Ciorba de burta de vita
Parteneri
Quesadilla
Bucataras.RO

Quesadilla

Am fost duminica la un restaurant cu specific mexican si mi s-a deschis apetitul pentru retete mexicane:D Am inceput usor cu...

Quesadilla
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
ReteteCulinare.RO

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!