pulpa de vitel


Mancaruri cu carne

Vita la cuptor in sos de rosii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta
(1)

Vita la cuptor in sos de rosii este o reteta delicioasa cu carne de vita. Aveti nevoie de pulpa de vitel, suc de

detalii rețetă—

Mancaruri cu carne

Pulpa delicioasa de vitel fripta la cuptor

complexitate reteta Redusa 
(0)

Pentru pulpa delicioasa de vitel fripta la cuptor se curata si se sterge pulpa, se leaga cu sfoara, se da sare, se

detalii rețetă—

Mancaruri cu carne

Snitel vienez de vitel cu pesmet

complexitate reteta Redusa 
(0)

Pentru snitel vienez de vitel cu pesmet se prepara din pulpa de vitel. Se taie carnea felii potrivit de groase, in

detalii rețetă—

Mancaruri cu carne

Pulpa simpla de vitel la tava

complexitate reteta Redusa 
(0)

Pentru pulpa simpla de vitel la tava se pune sare pe pulpa, se tine ½ ora cu sarea, dupa care se sterge bine cu o

detalii rețetă—

Mancaruri cu carne

Pulpa impanata de vitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta
(0)

Pentru pulpa impanata de vitel morcovii si telina se curata, se spala, se taie fasii (pentru impanat) si felii

detalii rețetă—

Mancaruri cu carne

Pulpa de vitel impanata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta
(0)

Pentru pulpa de vitel impanata se alege o pulpa cam de 1,500 kg. Se sareaza. Se impaneaza cu bucati de slanina. Se

detalii rețetă—

Mancaruri cu carne

Pulpa de vitel simpla la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta
(0)

Pentru pulpa de vitel la tava se alege o pulpa cam de 1,500 kg. Se da sare, se tine o jumatate de ora, se pune apoi

detalii rețetă—

Mancaruri cu carne

Pulpa de vitel la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta
(0)

Se alege o pulpa, se da cu sare, se tine o jumatate de ora inainte de a fi pregatita. Se sterge bine cu o carpa, se

detalii rețetă—

Mancaruri cu carne

Pulpa de vitel la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta
(0)

Cea mai frageda si mai gustoasa parte din pulpa este capacul; fricandoul se prezinta mai frumos, dar nu este atit

detalii rețetă—

Mancaruri cu carne

Pulpa de vitel la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta
(0)

Se pune sare pe pulpa, se tine ½ ora sa se patrunda, dupa care se sterge bine cu o cirpa, se pune intr-o tava, se

detalii rețetă—

Mancaruri cu carne

Pulpa de vitel fripta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta
(0)

Se curata si se sterge pulpa, se leaga cu sfoara, se da sare, se asaza in tava si se stropeste bine cu untura

detalii rețetă—

×