saleuri

Saleuri
Retete de Pasti

Saleuri

Bunatati de Paste

Saleuri
Saleuri de casa
Aluaturi

Saleuri de casa

Saleuri fragede si delicioase pentru perioada Sarbatorilor de iarna

Saleuri de casa
Aluaturi

Aluat cu branza de vaci

Este un aluat foarte bun pentru placinta sau rulouri cu branza, fructe sau carne, pentru saleuri, cornulete cu sunca, foaie...

Aluat cu branza de vaci
Aluaturi

Haiosuri

Haiosurile le putem prepara cu gem, nuca, mere, mac sau putem face saleuri sau pateuri.

Haiosuri
Preparate sarate

Saleuri gustoase

Pentru aceasta reteta de saleuri gustoase aveti nevoie de untura, faina, smantana si 2 oua intregi.

Saleuri gustoase
Preparate sarate

Saleuri simple

Pentru saleurile simple se face un aluat bine framantat, dupa care se lasa sa stea timp de doua ore.

Saleuri simple
Preparate sarate

Saleuri

Pentru aceste saleuri se framanta un aluat care se taie sub forma de bastonase. Sunt foarte bune.

Saleuri
Preparate sarate

Saleuri

Se framanta faina cu sare, otetul si apa. Aluatului i se da forma unei mingi, se cresteaza deasupra, se inveleste intr-un...

Saleuri
Preparate sarate

Saleuri cu branza de vaci

Se trece branza prin sita, apoi se amesteca impreuna cu untul frecat spuma, cu faina si sarea. Se framanta bine aluatul, apoi...

Saleuri cu branza de vaci
Preparate sarate

Saleuri

Faina se amesteca cu untul moale, sare, zeama de la o lamaie si apa. Se framanta aluatul aproximativ zece minute. Se strange...

Saleuri
Preparate sarate

Saleuri cu cascaval

Faina se amesteca cu margarina si smantana, iar aluatul obtinut se tine la frigider pana a doua zi. Se imparte apoi in doua...

Saleuri cu cascaval
Preparate sarate

Saleuri cu chimen

Se amesteca faina cu sare, drojdia dizolvata in lapte si untul frecat bine. Coca obtinuta se framanta, dupa care se intinde o...

Saleuri cu chimen
Preparate sarate

Saleuri cu chimen

Margarina frecata, se amesteca cu sarea si vinul. Se adauga apoi faina, se framanta aluatul si se lasa la frigider pana a...

Saleuri cu chimen
Preparate dulci

Saleuri cu drojdie

Se dizolva drojdia in lapte si se amesteca in faina, apoi se adauga untul, un praf de sare si se framanta bine. Se intinde o...

Saleuri cu drojdie
Farafas - saleuri picante
Preparate sarate

Farafas - saleuri picante

Se amesteca untul cu cele doua feluri de cascaval, sare, boia, galbenusul si smantana. Se adauga faina impreuna cu praful de...

Farafas - saleuri picante
Aperitive cu branza

Saleuri cu brinza de vaci

Se amesteca margarina cu brinza de vaci si sarea, apoi se incorporeaza faina. Se face un aluat care se lasa la odihnit 1-2...

Saleuri cu brinza de vaci