Saleuri fragede si delicioase pentru perioada Sarbatorilor de iarna
Saleuri de casaEste un aluat foarte bun pentru placinta sau rulouri cu branza, fructe sau carne, pentru saleuri, cornulete cu sunca, foaie...
Aluat cu branza de vaciPentru aceasta reteta de saleuri gustoase aveti nevoie de untura, faina, smantana si 2 oua intregi.
Saleuri gustoasePentru saleurile simple se face un aluat bine framantat, dupa care se lasa sa stea timp de doua ore.
Saleuri simplePentru aceste saleuri se framanta un aluat care se taie sub forma de bastonase. Sunt foarte bune.
SaleuriSe framanta faina cu sare, otetul si apa. Aluatului i se da forma unei mingi, se cresteaza deasupra, se inveleste intr-un...
SaleuriSe trece branza prin sita, apoi se amesteca impreuna cu untul frecat spuma, cu faina si sarea. Se framanta bine aluatul, apoi...
Saleuri cu branza de vaciFaina se amesteca cu untul moale, sare, zeama de la o lamaie si apa. Se framanta aluatul aproximativ zece minute. Se strange...
SaleuriFaina se amesteca cu margarina si smantana, iar aluatul obtinut se tine la frigider pana a doua zi. Se imparte apoi in doua...
Saleuri cu cascavalSe amesteca faina cu sare, drojdia dizolvata in lapte si untul frecat bine. Coca obtinuta se framanta, dupa care se intinde o...
Saleuri cu chimenMargarina frecata, se amesteca cu sarea si vinul. Se adauga apoi faina, se framanta aluatul si se lasa la frigider pana a...
Saleuri cu chimenSe dizolva drojdia in lapte si se amesteca in faina, apoi se adauga untul, un praf de sare si se framanta bine. Se intinde o...
Saleuri cu drojdieSe amesteca untul cu cele doua feluri de cascaval, sare, boia, galbenusul si smantana. Se adauga faina impreuna cu praful de...
Farafas - saleuri picanteSe amesteca margarina cu brinza de vaci si sarea, apoi se incorporeaza faina. Se face un aluat care se lasa la odihnit 1-2...
Saleuri cu brinza de vaci