Activeaza sau dezactiveaza notificarile

Google Chrome

Cum funcționează notificările pe Android?

Google Chrome te avertizează în mod prestabilit ori de câte ori un site, o aplicație sau o extensie dorește să îți trimită notificări. Poți modifica oricând această setare. Dacă navighezi în modul incognito, nu vei primi notificări.

Google Chrome

Cum funcționează notificările pe Android?

Google Chrome te avertizează în mod prestabilit ori de câte ori un site, o aplicație sau o extensie dorește să îți trimită notificări. Poți modifica oricând această setare. Dacă navighezi în modul incognito, nu vei primi notificări.


Permite sau blochează notificările de la toate site-urile:

- deschide aplicația Chrome pe telefonul sau tableta cu Android

- în dreapta barei de adrese, apasă "Mai multe"> "Setări"

- apasă pe "Setări pentru site-uri" > "Notificări"

- în partea de sus, activează sau dezactivează setarea

Permite sau blocheaza notificarile de la anumite site-uri:

- deschide aplicația Chrome pe telefonul sau tableta cu Android

- accesează site-ul de la care nu dorești să primești notificări

- în dreapta barei de adrese, apasă "Mai multe" > "Setări"

- apasă "Setări pentru site-uri" și apoi "Notificări" (dacă nu vezi setarea aici, site-ul respectiv nu poate trimite notificări)

- alege "Permite" sau "Blochează"

Cum funcționează notificările pe iPhone/iPad?

Google Chrome nu permite notificări pe iPhone sau iPad.

Cum funcționează notificările pe Computer?

Google Chrome te avertizează în mod prestabilit ori de câte ori un site, o aplicație sau o extensie dorește să îți trimită notificări. Poți modifica oricând această setare. Dacă navighezi în modul incognito, nu vei primi notificări.

Permite sau blochează notificările de la toate site-urile:

- deschide aplicația Chrome pe Computer

- în dreapta sus, dă clic pe "Mai multe" > "Setări"

- în partea de jos, dă clic pe "Avansate"

- sub "Confidențialitate și securitate", dă clic pe "Setări privind conținutul"

- dă clic pe "Notificări"

- alege să blochezi sau să permiți notificările: blochează-le pe toate: dezactivează opțiunea "Întreabă înainte de a trimite" | blochează pentru un site: lângă "Blochează", dă clic pe "Adaugă". Introdu site-ul și dă clic pe "Adaugă" | permite pentru un site: lângă "Permite", dă clic pe "Adaugă". Introdu site-ul și dă clic pe "Adaugă".