newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Folositi petalele parfumate fara zona alba si amara din spate. Preasarati-le in salate sau peste deserturi. ...

citește—

Coriandrul este o planta de la care se folosesc si frunzele si semintele,dar au un gust foarte diferit. ...

citește—

Este al treilea condiment dupa sofran si vanilie ca pret, este mai cunoscut in tarile arabe si India, mai ...

citește—

Putin sofran poate face minuni, de aceea este si atat de scump. Are o culoare aurie portocalie si se foloseste ...

citește—

In Orientul Mijlociu, sunt intalnite mai multe feluri de baharat. Ideal ar fi sa folositi o piua sau sa ...

citește—

Curcuma face parte din aceeasi familie ca ghimbirul si se obtine din rizomii culesi si prelucrati. Provine din ...

citește—

Inrudit cu vita de vie salbatica,se gaseste in peste 250 de varietati, unele destul de otravitoare. Nu este ...

citește—

   In zilele noastre creste mai ales in India si China si este importat masiv in Europa, pentru ...

citește—

Vinetele sunt legume originare din India. Au fost cultivate in Asia inca din cele mai vechi timpuri, insa au ...

citește—