Cum se prepara o mincare gustoasa

(0)
postat de
Pentru a prepara o mincare gustoasa, gospodina trebuie sa aiba la indemina tot ceea ce este necesar, in cantitate suficienta si de buna calitate. Apoi, ea trebuie sa urmareasca foarte atent retetele pe care le face, supraveghind cu grija fierberea sau frigerea alimentelor. Trebuie sa recunoasteti ca o mincare gustoasa va produce o placere ce nu este de neglijat. Prin urmare, alimentele necesare hranei trebuie preparate astfel incit sa fie placute la gust si sa aiba un aspect atragator.Fiecare gospodina trebuie sa fie constienta de rolul si importanta pe care o are stiinta de a prepara o mincare gustoasa, si sa incerce sa-si insuseasca aceasta stiinta si sa o puna in folosul ei si al familiei sale.

In activitatea lor, gospodinele trebuie sa profite de experienta indelungata a celor care au multi ani de practica in toate ramurile artei culinare.

O masa prezentata in conditii de curatenie sclipitoare, cu mincaruri gustoase si variate, prezentate frumos de gospodina, va contribui, fara doar si poate, la deschiderea apetitului, la mentinerea sanatatii si, nu in ultimul rind, a fericirii familiei.

TIMPUL cit trebuie tinute la cuptor fripturile din diferite feluri de carne:

Carne de minzat: 1 ora 20 minute
Carne de vitel(capac): 1 ora 10 minute
Gaina: 1 1/2- 2 ore
Curca: 3 - 3 1/2 ore


Rata: 1 ora 30 minute
Gisca: 3 1/2 - 4 ore
Pui: 1 ora
Miel: 1 1/2 - 2 ore
Purcel: 2 1/2 - 3 ore
Carne de porc ...
(cotlete sau pulpa): 2 ore


Vinat: 2 - 2 1/2 ore

TIMPUL necesar pentru prajitul carnii si pestelui in tigaie

Snitel de vitel: 8 - 10 minute
Snitel de porc: 10 - 15 minute
Snitel de vaca: 15 - 20 minute
Miel: 10 - 15 minute


Muschi de vaca: 10 -15 mi
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.