Cum se prepara pilaful

(0)
admin postat de


Pilaful este o mincare din orez fiert intr-un anumit fel.

Pilaful se prepara cu carne de berbec fripta sau fiarta, cu carne de pasare, peste, oua, cu fructe fierte sau uscate, cu nuci si legume.

Pentru prepararea diferitelor pilafuri orezul se alege, se spala si se scurge bine de apa. Dupa aceea se prajeste in grasime pentru ca boabele sa nu se lipeasca intre ele la fiert. Orezul prajit se acopera cu apa clocotita usor sarata sau cu zeama de carne si se fierbe pina cind boabele se umfla si se inmoaie cam 30 - 35 minute.

Se pun de obicei 2 - 2 1/2 pahare de apa la 1 pahar de orez uscat.

Orezul se fierbe in clocote mici fara sa se amestece in cratita acoperita.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.