Cumpararea carnii de pasare

(0)
admin postat de


Carnea de pasare are un continut mai ridicat in vitamine. Verificati daca produsul este etichetat si marcat cu datele de fabricatie si valabilitate. Verificati carcasele de pasare sa aiba culoare uniforma, sa nu prezinte portiuni vinete in zona aripilor si copanelor (care atesta existenta fracturilor cu acumulari masive de singe;daca exista asemenea portiuni, carnea nu este buna pentru consum, iar in conditii necorespunzatoare de pastrare, pot constitui focare de infectie). Carnea proaspata are un miros specific si o culoare alb-roz pal deschis. Nu trebuie sa se lipeasca de degete la pipait. Nu cumparati carne de pasare de culoare rosie-inchisa sau vinata (exceptie carnea de cocos sau curcan).

Atentie! Nu cumparati carne de pasare cu resturi de fulgi, intestine, trahee sau gusa. Incarcatura microbiana va fi mult mai mare.



Atentie! Nu cumparati pasari taiate care au creasta sau barbitele de culoare bruna, ochii infundati in orbite, ciocul fara luciu, cu mucozitati viscoase in cavitatea bucala, piele umeda de culoare cenusiu-galbuie, cu pete verzui, iar in sectiune suprafata lipicioasa cu miros modificat pina la putred, grasime cu miros rinced, tesutul muscular cu consistenta scazuta. Nu cumparati carne de la oricine si de oriunde, pentru ca riscati imbolnaviri grave.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.