Cumpararea ciocolatei si produselor zaharoase

(0)
admin postat de


Ciocolata proaspata trebuie sa prezinte o suprafata lucioasa, nestratificata, si fara pete, sa fie onctuoasa, casanta la rupere, fara senzatie de rugozitate la masticare, culoare si gust specific.

Atentie! Ciocolata depozitata necorespunzator sau cu termenul de valabilitate expirat poate prezenta gust rinced, de mucegai, suprafata mata, albita si poate fi infestata cu daunatori.

Drajeurile trebuie sa aiba suprafata neteda, lucioasa, uscata si nelipicioasa.

Halvaua trebuie sa aiba structura fibroasa, fina si uniforma de halvita, sa se rupa usor si sa nu se faramiteze la taiere, gust si aroma placute, specifice.

Atentie! Halvaua rincezeste usor daca este pastrata la temperatura mai mare de 18 C.

In cazul rahatului, suprafata exterioara a produsului trebuie sa fie acoperita cu zahar pudra, sa nu prezinte urme de umezeala, bucatile trebuie sa aiba gust placut, aromat, sa fie uniform colorate si elastice (prin apasare sa revina la forma initiala).Atentie! Verficati incadrarea in termenul de valabilitate.
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite